Országos döntők a Hajdúságban nyáron!

Írta: Harangi Csaba Nyomtatás E-mail

Rendszeresen figyelemmel kísérem a versenyhorgászatot, amióta világ-világ, érdekel engem és szeretek is finoman horgászni. Kellemes meglepetésként ért, hogy idén Hajdú-Bihar Megye területén az Országos Horgász Bajnokság döntői lesznek, nem is egy alkalommal!

 

Lássuk csak, mikor és hol kell néznünk hazánk legjobbjainak vetélkedését? A MOHOSZ a Női Országos Bajnokságot elosztotta két részre, ebből az első három forduló lesz megyénkben. A versenynaptárban a Keletei Főcsatorna és a Látóképi víztározó szerepel együtt, de gondolom ez majd még tárgyalás kérdése. Mindkettő izgalmas hely és technikás pecát igényel a versenyzőktől. Ha a Keletit nézzük, ott kiépített versenypálya van, már csak versenyzőknek kell odaállni és bepakolni a helyekre, mondhatni minőségi szép pálya. Folyóvíz, félénk halakkal, ha itt lesz a verseny és ott fogok szurkolni a versenyzőknek és bízom benne, hogy tanulhatok is valamit.

Ha mégis Látóképi pálya lesz a választás, akkor még kíváncsibb leszek, hisz a víz maga a csoda szép keszegállományával. Kíváncsi leszek, vajon a rakósbot és matchbot milyen eredményeket mutat majd fel? Melyik lesz a jobb? Ezek állandó sarkalatos kérdések.

Mindent megtudunk 2018. június 1-2-3.-án.

  1. Női OB. 1.-2.-3. forduló
  2. jún. 1 – 3.

Keleti-főcsatorna/Látóképi-víztározó

Az országos döntőknek még nincs is vége, hiszen itt lesz az Országos Egyéni Horgász bajnokság döntője is 2018. augusztus 9-12-ig! A helyszín itt már fix, a Látóképi víztározó és itt fog eldőlni ki a legjobb horgász hazánkban, valamint kiderül kik a válogatott keret tagjai. Izgalmas lesz annyit mondhatok, Magyarország legjobb horgászai ülnek majd a versenypályán végig. Én ott leszek 2018. augusztus 9-12.-ig és szurkolni fogok.

  1. Országos Egyéni Horgász Bajnokság döntő
  2. aug. 9 – 12.

Látóképi Víztározó

Szóval megyénken lesz a világ szeme!!

 

Harangi Csaba

A régi blog ...